BILLIGSTE PRISER DAG OG NATHURTIG RADIOREDIGERET DØGNSERVICE​

Hurtig kloakservice døgnet rundt​

Mere end 30 års erfaring​

Konkurrencedygtige priser

Kloakfirma med kompetencerne i orden

Er du på udkig efter et kloakfirma, der kan hjælpe dig med en kloakopgave? Hos Greve Kloakservice står vi klar til at hjælpe med din opgave. Vi hjælper kunder i områderne omkring Greve, Gentofte, København og omegn. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig.​

Vi er dit pålidelige kloakfirma, der står klar til at levere kloakservice i alle afskygninger. Vi har erfaring med kloakfaget, der strækker sig helt tilbage til 1986. Vi er derfor en virksomhed med både stærke kompetencer og stor erfaring.


Kloakfirma i dit nærområde

Vores kloakfirma har hele tre afdelinger, du kan benytte dig af. Vores afdelinger er placeret i Greve, Gentofte og på Østerbro. Vi kan derfor altid være til stede i dit nærområde, når du har brug for det.


Et kloakfirma med ressourcer til rådighed

Til at servicere dig har vi flere kombivogne, som både giver mulighed for spul og sug. På vognene har vi alt det nødvendige udstyr, og derfor er der ingen opgave vedrørende kloakservice, som vi ikke kan klare.​

Vores medarbejdere rykker ud med kort varsel, når der opstår et pludseligt behov for det. Vores kloakfirma har døgnvagt på telefonen. Du kan derfor altid få fat på os, når du har brug for hjælp – også uden for normal arbejdstid.

Hvad koster en kloakmand?

Vores priser afhænger af den enkelte opgave og omfanget deraf. Der kan derfor være forskel på vores priser. Med vores kloakfirma har du dog mulighed for at få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.


Kontakt os for yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om, hvad vores kloakfirma kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at kontakte os.​Du kan kontakte os på telefon 43 90 10 53​ eller på e-mail grevekloak@email.dk.

Der er også mulighed for at få direkte kontakt til de enkelte afdelinger via vores kontaktside.​

​KONTAKT


Greve Kloakservice ApS

Telefon: 43 90 10 53

E-mail: grevekloak@email.dk​

Afdelinger

Greve Telefon: 43 90 10 53​

Gentofte Telefon: 39 90 10 53

København​ Telefon: 35 26 36 36

​Vi er medlem af Brancheorganisationen Dansk Transport Logistik